Op dit moment - Reisverslag uit Heijen, Nederland van Robin en Janine Boogaard - WaarBenJij.nu Op dit moment - Reisverslag uit Heijen, Nederland van Robin en Janine Boogaard - WaarBenJij.nu

Op dit moment

Door: Janine

Blijf op de hoogte en volg Robin en Janine

23 April 2008 | Nederland, Heijen

Op dit moment wonen we nog in Nederland en zijn druk bezig met al onze voorbereidingen. Robin is al gestopt met werkzaamheden voor zijn klusbedrijf Robin's Klusservice. Dit wil hij na de verbouwing van het huis in Noorwegen ook daar voortzetten! Gisteren is zijn opvallende gele bus verkocht. Nu zijn het alleen nog allerlei administratieve zaken die afgehandeld moeten worden. Ik, Janine, ben nog gewoon aan het werk als activiteitenbegeleidster en dit blijft ook zo totdat er meer duidelijkheid is wanneer we precies kunnen gaan. Dus op dit moment genieten wij nog steeds van onze fijne woonplek in Nederland waar we ook een prachtig uitzicht hebben. We wonen namelijk op een woonark, gelegen aan de Maas dus dat is ook heerlijk wonen!

• 23 April 2008 - 16:11

Yvonne:

Ha die Janine,
    Dat ziet er gelikt uit.
    Ik vind het reuzeleuk om van jullie belevenissen in Noorwegen op de hoogte te blijven. Heb jullie site dan ook al aan mijn favorieten toegevoegd. Dus laat maar komen die informatie.
    groetjes
    Yvonne

• 23 April 2008 - 20:58

Patrick:

Hee broertje en schoonzus
    leuke site!
    wanneer gaat de tjetboks open?

• 24 April 2008 - 10:42

Dina:

Robin en Janine wat een leuk idee om
    iedereen op deze manier op de hoogte
    te houden van jullie wel en wee in
    Noorwegen.
    Ik zal in ieder geval regelmatig kijken.

• 24 April 2008 - 17:50

Gerrit:

Hoe was die mop van die 2 die naar Frankrijk gingen?

Ik heb 200 foto's besteld !
    Dus: foto's schieten!

Groeten,
    Gerrit.

• 25 April 2008 - 13:36

Yvonne:

Hoi, wat leuk om te zien hoe het nu allemaal verder gaat!
    Ik ben benieuwd, veel succes en misschien tot volgende week!

• 06 Mei 2008 - 15:21

Trudy:

goeie reis en heel veel succes in Norway

• 10 Mei 2008 - 18:46

Trudy:

Op dit moment kamperen Robin en Janine in hun eigen tuin in Bromma. Ze hebben er al één nacht heerlijk geslapen na een dag flink in de tuin werken. Sjakie geniet ook in de tuin.
    Sovn bra kuss og klem fra mor Trudy

Robin en Janine

Wij gaan emigreren naar Noorwegen, dat is onze reden om dit dagboek bij te houden. We houden het bij voor onze familie, vrienden, kennissen en iedereen die geinteresseerd is in ons wel en wee in Noorwegen en in onze aankoop en verbouwwerkzaamheden van onze toekomstige Bed and Breakfast!

Actief sinds 23 April 2008