Op de boot - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Robin en Janine Boogaard - WaarBenJij.nu Op de boot - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Robin en Janine Boogaard - WaarBenJij.nu

Op de boot

Door: Janine en Robin

Blijf op de hoogte en volg Robin en Janine

26 Mei 2008 | Noorwegen, Oslo

Op dit moment zitten wij op de veerboot Colorline Magic, op zee tussen Oslo en Kiel en wat is dit apart om mee te maken. We hebben net tapas gegeten in de tapasbar en een songfestival live show gezien en zometeen gaan we nog even wat drinken. Sjakie ligt in de auto te slapen en die mogen we af en toe bezoeken. Het is eigenlijk heel decadent en maf dat je dit op zee hebt. Robin noemt dit `vooronderzoek`, ik vind het gewoon decadent hihihi. Maar wel leuk om mee te maken. Zo gauw we thuis zijn volgen er weer meer foto`s!!!We verwachten morgen einde van de middag weer thuis in Heijen te zijn!

• 26 Mei 2008 - 21:14

Ome Geert:

Goedevaart en behouden thuis komst
    Tante Ena en Ome Geert
    Hokitika NZ

• 27 Mei 2008 - 10:48

Miran:

hoi Janine en Robin, blij te lezen dat alles zo mooi is....
    Hoop dat jullie goed in Heijen aankomen enne dat dat ook nog een fijn 'thuiskomen ' mag zijn.
    Tot gauw, liefs Miranda en Daan

Robin en Janine

Wij gaan emigreren naar Noorwegen, dat is onze reden om dit dagboek bij te houden. We houden het bij voor onze familie, vrienden, kennissen en iedereen die geinteresseerd is in ons wel en wee in Noorwegen en in onze aankoop en verbouwwerkzaamheden van onze toekomstige Bed and Breakfast!

Actief sinds 23 April 2008