Foutje of zo
Blijf op de hoogte en volg Robin en Janine
24 Augustus 2008 | Noorwegen, Bromma
24 Augustus 2008 - 18:49
Miranda:
hoi daar, jaja ik had de foto's ook al gemist, maar daar zijn ze dan!
Janine, je ziet er goed uit op de foto's , nog helemaal stralend, dus het is daar vast nog net zo mooi en leuk alsdat je van te voren gehoopt had!
Ik mag nog 2 weken werken en dan heb ik ook lekker mijn vakantie!! De laatste van de collega's!, maar wie bewaard; die heeft wat he!
Jullie daar ook weer een fijne werkweek, en ik hoor weer graag een berichtje van de stand van zaken!
Heel veel lieve groetjes van Miranda -
24 Augustus 2008 - 20:10
Julitte:
Hoi Hoi,
Ik heb jullie effe als "favoriet" aangemeld op de pc. Geweldig om jullie foto's te bekijken! Dat stier bakkie is inderdaad wel wat voor jullie...
En "ome" Jan en "tante" Sien, ik neem aan dat jullie er zin in hebben om te helpen, maar dat is niet echt te zien op de foto haha!
En Janine als de eerste likjes verf erop komen, dan begint het ergens op te lijken, daar ben ik dus ook erg benieuwd naar...
Luitjes, jullie klussen nog maar flink.
Maar ik zie ook wel dat er genoten wordt en dat jullie er op uit trekken. Zo moet dat!
Veel plezier nog met pap en mam tot schrijfs! -
24 Augustus 2008 - 20:56
Trudy:
Ja nu kan ik alles zien, niet slecht hoor, wat een leuke car,zo'n stoere auto wilde je altijd al,(van Sint in mini gekregen)Rijdt ie ook lekker??
Heb nog zo'n handmatige maaier over,interesse?
Lieve luidjes bedankt weer voor de foto's!!!Nu kunnen we zien waar jullie 't over hebben.Kyss og klem!!! je moeder
25 Augustus 2008 - 05:51
Wim Weerts:
Mooie kar!!! Dacht ik wel: een echte safari uitvoering. Heel veel geluk en vele veilige aangename kilometers gewenst! Wim -
25 Augustus 2008 - 08:58
Gerrit:
Donderdag a.s. komt de winterschilder, hoe laat weet ik nog niet
Groeten, gerrit -
26 Augustus 2008 - 17:19
Sven:
Hoi,
Bedankt voor de mooie kaart, en mooie auto.
Sven -
29 Augustus 2008 - 22:36
Barbara:
Hallo Robin en Janine,
wat is het toch leuk om zo te kunnen zien wat jullie allemaal aan het doen zijn.
Het is wel een hele klus zo maar ik weet dat jullie dit zeker gaat lukken. Veder wensen wij jullie veel sterkte met de verbouwing en hoop dat jullie niet zo veel dingen tegen zullen komen dat het anders loopt dan dat jullie hadden verwacht.
Groetjes van Thomas, Barbara, Bram en Tim en een pootje van Buddy aan Sjakkie want die mist die toch wel. -
30 Augustus 2008 - 08:50
Marco Thijssen:
Dag Robin!
Wilde even laten weten dat er nog een factuur open staat van een ruitje. Ik wist niet hoe ik je anders moest bereiken. Veel succes met jullie paleis in Bromma!
Groeten Marco Thijssen
info@mthijssen.nl
30 Augustus 2008 - 17:39
Trudy:
Nog 'n paar nachtjes slapen dan ben ik bij jullie!!! Heb er echt zin in. Hoe gaat 't met Emile's hytte???
Lieve allemaal tot dinsdag. Kyss og klem!!! -
31 Augustus 2008 - 17:13
G.claassen3@kpnplan:
hallo beste mensen.hoe gaat het met jullie? En met Jan en Francien ook alles goed? Met ons gaat het prima. heb je al 'n e-mail adres? zo ja stuur het dan even .
Verder de groete van Mien en Grard en het aller beste.
Houdoe. -
01 September 2008 - 08:04
Marleentje Maas:
Hallootjes,
bedankt voor jullie lieve kaartje. ik had een super verjaardag gehad. we hadden de camper in de bossen neer gezet, en via een speurtocht de gasten daar heen gelootst. niemand wist ervan. en daar hebben we lekker wat geborreld en gegeten, en de kindjes hebben we niet gezien of gehoord, heeeel makkelijk. op hyves staan een aantal foto`s.
ik had jullen nieuwe auto gezien ja, gave bak idd. en ik zie en lees wel dat jullie het erg goed hebben daar.
genieten maar, en het ga julie goed.
dikke kus, marleen