We zijn weer 'thuis'
Door: Janine en Robin
Blijf op de hoogte en volg Robin en Janine
18 Oktober 2008 | Noorwegen, Bromma
Hallo allemaal. We willen even laten weten dat we weer helemaal veilig en wel in Bromma aan zijn gekomen. Met onze twee lieve hulpen uit Nederland, oom, en vader Jan. De mannen zijn volop bezig met de laatste loodjes van het vervangen van de houten balken, en vandaag zijn ze gestart met het bouwen van een 'stellage'(steiger). Ik heb al weer 4 dagen gewerkt bij de YX, morgen had ik eigenlijk vrij, maar werk een dagje extra zodat een collega even een weekeindje weg kan. Moet kunnen maar het is wel weer even schakelen. We hebben ook al de eerste vorst achter de rug, wel -5 dus dat is even anders als 22 graden in Nederland. Poes Willem was errug blij dat we er weer waren, alhoewel dat onze lieve buurvrouw Mona goed voor hem heeft gezorgd. Hier is verder geen nieuws en als er even tijd is zullen we weer de nodige foto's plaatsen maar 's avonds zijn we allemaal best moe na een dag van hard werken. Dus nu even een korte update maar er volgt weer snel meer. Oh ja, wat nog wel erg leuk is om te vertellen: Vandaag waren er twee dames uit Minnesota USA op zoek naar de roots van 1 van hen. 1 Dame heet namelijk Bortnes met haar achternaam en zij waren in Noorwegen op zoek naar haar familie-achtergrond en de Bortnes boerderij. Gudbrand Bortnes is de eerste bewoner en bouwer van ons huis dus Robin kon ze het nodige vertellen. Dat zijn van die leuke dingen in het leven! Tot snel, vi snakkers!! Hadde!!